Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások módosítása” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatkezelési tájékoztató" menüpontban található.

Kiterjesztett garancia

Rendezés:

Kiterjesztett garancia

Gyártó cikkszám: comphub-garancia
Igénybevehető Szolgáltatás
0 Ft

Általános információk:

 • Szerezz akár 1 év extra garanciát a normál garancia mellé!
 • Megjavítjuk vagy kicseréljük a megvásárolt terméket, amennyiben nem javítható jóváírást adunk rá.
 • A szolgáltatási díjat az adott termék fajtája, modellje, típusa és ÁFÁ-s ára határozza meg, melyet minden esetben e-mailben jelzünk.
 • Az igényét a szolgáltatás kosárba helyezésével tudja igényelni, melynek költsége 0Ft, kollégáink visszajelznek a szolgáltatás költségét illetően.
 • Eztkövetően eldöntheti, hogy igényt tart-e a kiterjesztett garancia szolgáltatásra.

 

Szolgáltatás létrejötte:

 • A szolgáltatás annak megrendelésével és kifizetésével jön létre.
 • A szolgáltatás érvényességének feltétele a termék és a szolgáltatás vételárának kifizetése.
 • A szolgáltatás létrejöttének igazolására egy "CompHUB Kiterjesztett garancia szolgáltatás" dokumentumot kap az ügyfél PDF formátumban.
 • Ha a Polgári Törvénykönyv szerint megállapított 14 napos határidőn belül egyik fél sem áll el a szerződéstől, a vevő ezzel elfogadja a szerződést.
 • A termék vásárlásának nem feltétele a szolgáltatás megrendelése, viszont a szolgáltatás igénybevételének feltétele a termék megvásárlása.

 

Szolgáltatás megszűnése:

 • A kiterjesztett garancia utolsó napjának elteltével.
 • A termék megsemmisülésével vagy eltulajdonításával.
 • Amennyiben bármelyik fél a szolgáltatást felmondja.

 

A kiterjesztett garancia szolgáltatás terjedelme:

A szolgáltatás nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használat okozta károkra, valamint a lopáskárokra.

A szolgáltatás szintén nem vonatkozik azokra az esetekre, amikor a termék meghibásodása a nem szakszerű javítás/javíttatás következménye.

A szolgáltatás továbbá nem vonatkozik a helytelen használat, nem szakszerű vagy nem megfelelő kezelés, felhasználás vagy telepítés okozta károkra.

A szolgáltatás nem vonatkozik olyan tevékenység, felhasználás során keletkezett károkra, amelyekre a rermék nem rendeltetésszerű használata során keletkeztek.

Még abban az esetben sem, ha ezt a tevékenységet a használati útmutató nem tiltja kifejezetten, mint pl. a termék mechanikus megrongálása, elektromos túlfeszültség (látható égési nyomok az alkatrészeken vagy áramköri lapokon) eltekintve a szokásos eltérésektől. nem szakszerű telepítés, kezelés, felhasználás vagy elhanyagolt karbantartás, a termék vagy annak egy részének károsítása számítógépes vírussal, szoftver okozta meghibásodás vagy illegálisan feltöltött szoftver, jogosítatlan szoftver vagy fogyóeszköz, túlterheltség okozta károsodás vagy a használati útmutató vagy egyéb más, ügyfélnek átadott anyag, vagy az általános felhasználói elveknek nem megfelelő felhasználás, jogosítatlan vagy nem szakszerű beavatkozás vagy a paraméterek változtatása, a termék módosítása bevonattal, hajlítással stb., az ilyen módosítás következtében keletkezett károk, a BIOS és/vagy firmware hibás telepítése vagy upgradelése következtében keletkezett károk.