Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások módosítása” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatkezelési tájékoztató" menüpontban található.
Menü

Szállítás és fizetés

 

Át tudom venni a megrendelésem személyesen?

Örömmel tájékoztatunk, hogy igen, ráadásul teljesen ingyenesen! Budapesti telephelyünkön, nyitvatartási időben tudja átvenni a megrendelést annak maradéktalan beérkezéséről küldött e-mail értesítést követően.
A megrendelése átvételéről minden esetben érdeklődjön a +36-30-357-3583 telefonszámon, ahol munkatársunkkal akár egyedi átvételi időpontot is tud egyeztetni, akár hétvégére is.

Átvételi pontunk szokásos nyitvatartási ideje
Hétfő: 16:00 - 19:00
Kedd: 16:00 - 19:00
Szerda: 9:30 - 12.00 és 18:00 - 20:00
Csütörtök: 9:30 - 12.00 és 18:00 - 20:00
Péntek: 9:30 - 12.00 és 18:00 - 20:00

A szállítás mennyi időt vesz igénybe?

A megrendelést követően azonnal elkezdjük a rendelt termékek beszerzését. A "korábbi rendeléseim" menüpont alatt elérhető várható szállítási idő az irányadó dátum. Igyekszünk vásárlóinkat a lehető leghamarabb kiszolgálni, azonban tőlünk független események is befolyásolják a beszerzési időt. A postázást követően, a következő munkanapon kerül kiszállításra a csomag. Vásárlóinkat folyamatosan e-mail-ben értesítjük a rendelés aktuális állapotáról, illetve a "korábbi rendeléseim" menüpont alatt is bármikor megtekinthető a rendelés aktuális állapota.

Milyen szállítási módok vannak?

- Csomagküldés GLS Futárral Házhoz szállítva
- GLS csomagpontra történő szállítás
- Ingyenes személyes átvétel a cég XXI. kerületi telephelyén

Mennyibe kerül a szállítási költség?

- A személyes átvétel minden esetben teljesen ingyenes (súlyfelár se terheli)
- Futárral házhozszállítás esetén az alapdíj: 1590 Ft
- GLS Csomagpontra történő szállítás esetén az alapdíj: 1390 Ft

Az alapdíjat plusz súlyfelár terhelheti az alábbi táblázat szerint:

5 Kg-ig 0 Ft
10 Kg-ig 150 Ft
20 Kg-ig 680 Ft
30 Kg-ig 3150 Ft

Ezt meghaladó súlyú csomagra egyedi ajánlatot tudunk biztosítani, vagy két külön csomagra bontva tudjuk elküldeni.

Milyen költsége van, az utánvétes fizetésnek?

Utánvétes fizetésre kizárólag 200.000 Ft alatti rendelések esetén van lehetőség. 200.000 Ft-nál nagyobb összegű rendeléseket csak előreutalásos vagy Online Bankkártyás fizetés esetén tudunk teljesíteni. Az utánvét kezelési költség minden esetben bruttó 590 Ft felárat jelent a szállítási alapdíjhoz képest.

Milyen fizetési módok vannak?

A megrendelt termékek vételárának kiegyenlítése történhet átutalással/ utánvétellel készpénzben / online bankkártyával.

Átutalásos fizetés Átutalásos fizetési mód választása esetén, csak akkor utaljon ha munkatársaink a rendelését jóváhagyták és e-mailben visszajelezték önnek, hogy a vásárolt termékek rendelkezésre állnak. A visszajelző e-mailben lesznek megtalálhatóak az utaláshoz szükséges adatok és a közleményben kötelezően feltüntetendő elemek is.

Utaláshoz szükséges adatok:
Számlavezető bank: CIB Bank
Meghatalmazott: Comphub.hu Kft.
Bankszámlaszám: 10700024-71342236-51100005
Közleményeben kötelezően feltüntetendő elemek:
Rendelési azonosító (Korábbi rendelések menüpontban megtalálható, illetve e-mailben is kiküldjük)
Rendelésnél megadott teljes név

Utánvételes fizetés futárral (GLS) és "GLS Csomagpontra" történő kiszállítás esetén és maximum 200.000-Ft-os értékhatárig lehetséges. Az ezen értékhatárt meghaladó megrendelések esetén csak átutalásos vagy online bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Online Bankkártyás fizetés A biztonságos online bankkártyás fizetést, a CIB Bank biztosítja webáruházunkban. Minden információt a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban ide kattintva megtalál.

Készpénzes fizetés Készpénzes fizetésre kizárólag személyes átvétel választása esetén van lehetőség 200.000 Ft-os értékhatárig. Az ezen értékhatárt meghaladó megrendelések esetén csak átutalásos vagy online bankkártyás fizetésre van lehetőség.