Adatvédelmi tájékoztató: A felhasználói élmény fokozása és a személyre szabott legjobb ajánlatok érdekében, valamint kényelmi illetve statisztikai célból weboldalunk  cookikat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Ezen adatok tárolásának módját a “Beállítások módosítása” feliratra kattintva tudja módosítani. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információ az "Adatkezelési tájékoztató" menüpontban található.

Garanciális tájékoztató

 

 

Az oldalunkon szereplő termékek garanciális időtartama eltérő lehet és a termék adatlapján nem minden esetben jelenik meg. Használt és Felbontott / Csomagolássérült termékeink garanciális időtartama az általánostól minden esetben eltér. A pontos garanciális időtartamról érdeklődjön e-mailben az info@comphub.hu címen és munkatársaink a lehető leggyorsabban válaszolnak önnek a pontos garanciális időtartammal kapcsolatban. 

Általános garancia idők termékcsoportonként: (Ezen garanciális időtartamok tájékoztató jellegűek, nem minden esetben mérvadóak)

Alaplap 12-36 hó
Videokártya 24-36 hó
Processzor 12-24 hó
Memória - RAM 24-60 hó
Egyéb Számítógép alkatrészek 12 hó
Szórakoztató Elektronika 12-24 hó
Megjelenítő, Kijelző 12-36 hó
Notebook, Laptop-ok 12-36 hó
Multimédia, Hang 12 hó
Beviteli Eszközök 12 hó
Hálózati Eszközök 12 hó
Mobiltelefon, Tablet 12 hó
Adathordozók 12-24 hó
Használt és Felbontott / Csomagolássérült érdeklődjön!